Selecteer een pagina

“Onze missie is om ondernemers succesvol te laten groeien met minder uren werken!”

Wie zijn wij

Wij zijn Anne & Anoeska. We hebben elkaar tijdens een van onze opleidingen ontmoet en er was direct een klik. Daarna zijn we contact blijven houden en ondertussen zijn we eigenaars van een aantal bedrijven samen en ook hebben we beiden een bedrijf alleen. Maar laten we eerst een beeld geven over wie wij naast onze bedrijven zijn.

 

Anne

Ik ben geboren in 1979, getrouwd en moeder van een zoon (2004) en 2 bonuszoons (1995 en 1997). Ik hou van stijldansen, lezen, lekker uit eten gaan en een terrasje pakken.

Daarnaast houd ik van alle nieuwe ontwikkelingen rondom Social Media en ben ik een echte aanpakker. Weet ik iets niet… dan zorg ik dat ik het vandaag nog weet! Ik hou totaal niet van websites bouwen en boekhouden. Daarom zorg ik er ook voor dat ik me daar niet op hoef te richten en geef ik dat stuk uit handen. Ik durf te gaan, ben niet bang om te werken en zorg dat ik op de hoogte blijf van alles waar ik passie uit haal. Verder haal ik mijn energie uit de gesprekken met ondernemers

Wanneer ik mijzelf in 3 woorden moet samenvatten:

* Doorzetter
* Praktisch
* Openminded

Anoeska

Ik ben geboren in 1980, getrouwd en trotse moeder van 2 meiden die geboren zijn in 2012 en 2015. Ik hou van reizen, poezen en paarden, lezen en ik geniet enorm van ons gezin in en rondom ons huis.

Ik kreeg vanaf het begin van mijn carierre kansen die ik heb durven pakken. Mijn start op de Herengracht in Amsterdam gaf mij de kans om uit te groeien tot adjunct-directrice voor mijn 21e verjaardag en dit heeft mij het geloof te geven om te weten dat, wanneer je je inzet, je alles kan bereiken. Ik werd leidinggevende of opleidingscoach  binnen 3 verschillende branches. Branches waar ik niet voor geleerd had.

Wanneer ik mijzelf in 3 woorden moet samenvatten:

* Grootdenker
* Positief
* Daadkrachtig

 

Onze waarden

Waarden zijn zaken waar je voor staat en kun je niet afvinken. Het zijn geen doelen. Ze geven je leven richting en bepalen wat belangrijk voor je is. 

Waarden geven aan hoe je je wilt gedragen. Hoe je gezien wilt worden door anderen en de hoe je in de wereld wilt staan.

Onze waardenlijst:

                                                                                Authenticiteit    

                                                                           Vrijheid

                                                                             Samenwerking

                                                                          Vertrouwen

                                                                          Dankbaarheid

Hoe wij in nog geen 3 jaar tijd 4 succesvolle bedrijven konden neerzetten

Investering

Als ondernemer  merkten wij, dat mochten wij succesvolle stappen willen maken, wij ons verder moesten ontwikkelen. Mee moesten gaan met het ‘nieuwe’ ondernemen. 

* online zichtbaar zijn
* strategisch ondernemen
* werken aan je mindset
* teksten schrijven waar klanten niet om heen kunnen
*  aansturen

Dat laatste was voor ons niet nieuw, maar de rest van het bovengenoemde, moesten wij ons echt verder in ontwikkelen. We investeerden binnen 2 jaar meer dan €35.000 om onze kennis naar dat niveau te brengen. Dat is gelukt en goed ook!

Deze kennis hebben wij omgezet in ons volledig coaching traject ‘Maximale Groei’. Alles wat wij de afgelopen 20 jaar als werkervaring hebben opgedaan + alle kennis die wij van het ‘nieuwe’ ondernemen hebben verworven, staat allemaal in dit MUSTHAVE traject! Deze delen we weer met onze VA’s zodat zij ook op het hoogste level kunnen ondersteunen en adviseren. 

Wat doen wij dan?

Wij gaan werken aan de professionalisering en maximale groei van jouw bedrijf.

Jij hebt de ervaring in jouw product of dienst en wij gebruiken onze ervaring met het opzetten van een strategisch plan waardoor je in korte tijd een enorme groei gaat maken.

Of zijn er taken die uit handen genomen moeten worden? Geen probleem. Wij hebben een groot netwerk met gecertificeerde VA’s die jou graag helpen! Hierdoor maak je tijd vrij om in een stroomversnelling maximale groei te behalen.

Durf jij het aan om die volgende stap te maken naar maximale groei? Wij weten dat jij het kan, samen met ons!  

Maak NU een afspraak, zodat we samen kunnen werken aan de maximale groei van jouw bedrijf en de dromen van jullie gezin.

Laten we online meeten, zodat we kunnen kijken hoe wij de maximale groei bij jou kunnen realiseren op de manier die bij jou past

7 + 9 =

Call Now Button