VIP Traject

Van Start, naar Strategie, naar High End in 1 MEGA PRE-SALE deal!

Hoe gaaf zou dat zijn… Om het aankomende jaar te investeren in de start van jouw bedrijf, daaropvolgend verder te werken aan de strategieën voor jouw onderneming en die van jouw klanten en je daarna High End onder te laten dompelen en je als Expert in de markt te zetten! Laten we wij het begin beginnen.

STAP 1 VA Online & Meer

Lijkt jou het ook niet fantastisch om 

  • Een succesvol bedrijf te hebben waarbij jij kiest wie je klanten zijn
  • De vrijheid ervaart als VA en vanaf iedere werkplek kan werken, waar ook ter wereld
  • Je werk en gezin beter kunt combineren en je geen zorgen meer hoeft te maken over oppas, wanneer je kind ziek is
  • Je als ambiteuze vrouw in kan zetten om bedrijven te helpen groeien of taken over te nemen
  • Je zoveel vrijheid ervaart doordat je zelf je tijd in kan delen en dus werkt wanneer het jou (en het gezin) het beste uit komt
  • Jouw waardevolle ervaring en expertise van de afgelopen jaren gebruikt, om je eigen succesvolle bedrijf neer te zetten
  • Goed verdient op jouw voorwaarden

En nu is het de juiste tijd. Niet voor niets staat het beroep VA in de Nationale beroepengids als beroep van de toekomst! Start nu dus met de opleiding tot VA zodat jij klaar bent voor morgen!

En het mooie is… je loopt geen financieel risico, omdat je jouw bedrijf naast je huidige baan op kan zetten! 

Dus… Jij wilt Virtual Assistant worden en je bedrijf met een sterk fundament neerzetten. Dat kan!

Wij hebben een bewezen, succes-opleiding om van start te gaan als VA. Waarom iedereen zo enthousiast is? Dat komt omdat wij persoonlijk betrokken zijn. Naast onze maandelijkse online groepscoaching, heb je tijdens de trajecten 2x 1 op 1 coachingsessies, waarbij we volledig naar jouw bedrijf kijken en daarbij adviseren én kan je tijdens je traject alle vragen die je hebt, stellen via de mail. Wij streven er naar binnen 1 werkdag terug te komen op die vraag via telefoon, online meeting of mail. Net wat voor die vraag het makkelijkste is. Wij garanderen dus ook dat jij altijd door kunt met je opleiding en de opstart van je bedrijf.

In deze eerste opleiding leer je onder andere;

✔ welke verzekeringen je nodig hebt
✔ ontvang je voorbeelden van overeenkomsten en AVG
✔ hoe je je boekhouding op een makkelijke manier kan doen
✔ hoe je aan klanten komt en wat je niche is
✔ en nog veel meer…

Straks zie je wat je verder allemaal leert met dit driedubbel VIP High End Traject!

STAP 2 VA Professional Online Groeistrateeg

Rond de opleiding VA Online & Meer af en ga direct verder tot VA Professional Online Groei Strateeg. Je zet je direct als expert in de markt en speelt in op strategie, zichtbaarheid, focus en groei. Daar waar ondernemers op dit moment op aan het wachten zijn! 

Neem taken uit handen, maar denk ook mee op niveau en maak een strategisch plan, waardoor jouw klanten een enorme groei doormaken. En dat kan je natuurlijk ook voor jouw eigen bedrijf inzetten! En het mooie is…

Wij hebben verschillende succesvolle, strategische plannen geschreven die succesvol zijn en die wij volledig delen. Inclusief teksten, verschillende stappen, verschillende ideeën en daarbij leer je alles over mailinglijsten opbouwen doormiddel van 58 video’s, hoe je betaalde campagnes maakt op social media en delen wij onze social media teksten.

Je zet je dus als expert in de markt en dit kan je gebruiken bij ieder bedrijf waar je als opdrachtnemer aan de slag gaat!

Straks zie je wat je verder allemaal leert met dit driedubbel MEGA traject!

WELKE STAP ZET JIJ VANDAAG OM MORGEN DOOR TE GROEIEN MET JE BEDRIJF?

High End Ondernemen.

STAP 3 Wat betekent High End Ondernemen voor jou?

Voor ons betekent het dat je de volledige capaciteit uit jezelf en je bedrijf haalt en waarbij kwaliteit en efficiënt werken voorop staat. Daarbij vinden wij het belangrijk dat je een aanbod doet waar je passie uithaalt, geen energie lekt én dat je mooie inkomsten genereert.

Je bent niet voor niets  ondernemer geworden. Je had/hebt dromen en/of wilde verandering in je leven. Heb je dat ondertussen bereikt? Wij zijn benieuwd naar waar je nu staat, wat je ambities en dromen zijn. Niet alleen als ondernemer, maar ook als mens. Onderstaande vragen of situaties wil je gewoon NIET hebben…

Werk je veel uren tegen te weinig inkomen?
Weet je niet hoe jij vol komt met opdrachten/klanten?
Heb je te weinig tijd om de vrijheid te voelen die het ondernemerschap biedt?
Kom je niet verder dan je huidige niveau?

Wat wil jij WEL?

 

Ben jij op zoek naar een reis die jou enorm over jouw ondernemerschap en leven laat nadenken?
Zou jij wel willen werken aan je moneymindset, internetfasten & doelen?
Vind je het lastig te focussen en je ideeën te realiseren?
Wil jij (opnieuw) uitgedaagd worden in jouw ondernemerschap? 

High End Traject!

Kiezen voor een high end leven is kiezen voor kwaliteit waarin je ambitie combineert met goed verdienen, veel vrije tijd en klanten op de allerbeste manier helpen op jouw voorwaarden. Financiële onafhankelijkheid en groei. Niet alleen voor jou, maar voor je hele gezin. Zou je nog meer willen leren over hoe jij jouw leven kan leven volgens jouw voorwaarden en hoe je jouw bedrijf naar een nog hoger level kan tillen? Be our gast! Heb je op dit moment nog niet bereikt waar je eerder over gedroomd had?

Waar ga je onder andere aan werken in dit High End Traject?

✔ persoonlijke en zakelijke groei
✔ law of attraction
✔ (money)mindset
✔ hoe je een leadmagnet voor klanten wordt
✔ hoe je meer winst/inzicht uit je bedrijf gaat halen (Profit First)
✔ LinkedIn -> laat het voor jou werken!
✔ en nog veel meer!

 

Ons motto:

IF YOU CAN DREAM IT
YOU CAN DO IT!

 

High End Ondernemen – Het VIP traject

If you can dream it, you can do it!


Wij, Anne & Anoeska, hadden dat een aantal jaar geleden niet durven dromen. Natuurlijk hoorden wij dit soort quotes/motto’s/uitdrukkingen genoeg. Maar of wij nou echt op dat moment stil stonden bij dit soort uitspraken? Wij zouden toen tevreden zijn wanneer we €3500,- per maand ex btw zouden kunnen factureren. Heel gelukkig! Binnen 3 maanden na de opleiding kon één van ons al ruim €6000,- ex btw factureren… maar helaas… niet met de passie waarvoor we ondernemer waren geworden en dus trokken we daar de stekker uit. We wilden én verdienen én niet het idee hebben dat we aan het werk waren. We bleven dus bij onze droom. Een droom die ons in het begin dus geld kostte.

 

Waar staan we nu?

Niet waar we hadden verwacht. Niet een beetje dichtbij ook. We hadden hele andere bedragen is ons hoofd toen wij als ondernemer startten. Hadden we dit durven dromen? Ja zeker wel, maar we droomden dit niet. Voor ons was dit op dat moment echt nog een van ons bed show. Wanneer wij groot droomden, droomden wij toen al groot wanneer we over €5000,- ex btw per maand spraken. Wat we net zeiden… €3500,- factureren was voor ons al heel genoeg…  Maar wij factureerden na het aangaan van onze VOF binnen 5 maanden €22.000,- exclusief btw per maand. Hoe we dat konden realiseren?

We

 Werkten alleen met passie aan onze bedrijven

✔ Gingen in zee met een businesscoach waar wij ons samen goed bij voelden

✔ Werkten aan onze Money-Mindset

✔ Investeerden in 10 maanden nog eens meer dan €35.000,- aan kennis om een High End Traject te kunnen schrijven

✔ Durfden groot te dromen

✔ Maakten doelen 

✔ Bepaalden Strategieën 

✔ Vormden een team van experts om ons heen

✔ En durfden fouten te maken….

 

Wij kunnen nu vol trots en dankbaarheid zeggen dat wij financiële vrijheid hebben gecreëerd. Onze hypotheek wordt betaald zonder ons daar zorgen over te hoeven maken, we hoeven niet na te denken over de boodschappen en kunnen zonder daar voor te hoeven sparen in ieder geval 2x per jaar op vakantie. Wij nemen jou graag mee in onze reis. De reis met kennis, strategieën, doelen, mindset verandering, onze dromen en jouw dromen en nog veel meer. Wanneer jij klaar bent voor succes en vrijheid, dan ben je klaar voor deze stap. Wil je geen verandering? Volg dit traject dan ook niet. Want je kijk op het leven wordt hoe dan ook anders!

 

Sta jij op een kruispunt en ben jij toe aan meer vrijheid, meer verdienen,

werken met klanten onder jouw voorwaarden en met de juiste moneymindset?!

 

High End Ondernemen

Waarom zo’n gigantische korting?

Het afgelopen jaar hebben veel mensen te maken gehad met Covid-19. Of je nu ondernemer bent of werknemer, veel mensen hebben financieel flinke klappen te verduren gehad.

Vanaf maart mag er weer een gedeelte van de bedrijven open en ontstaan er weer wat kansen. Wij hopen dat dit jaar een jaar wordt van wederopbouw. Dat jij als ondernemer juist nu durft te investeren zodat jij werkt aan jouw succes.

Onze missie is om zoveel mogelijk mensen de kans te geven financieel onafhankelijk te zijn én de vrijheid te ervaren die iedereen verdient. Daarom willen wij deze periode gebruiken om ook een stukje bij te dragen in ieders geluk en de stap naar een andere toekomst wat te vergemakkelijken door deze korting. Daarbij komt dat jij het vertrouwen in ons hebt gehad om met ons in zee te gaan en daarom gunnen wij jou jouw succes!

Call Now Button